Wagenverhuur

Beveilig uw bestelwagens tegen diefstal met track and trace

Onze toepassingen

Track and Trace wagenverhuur

Optimale diefstalbeveiliging van uw bestelwagens: een track en trace systeem voor wagenverhuurDe verhuur van bestelwagens brengt vaak logistieke problemen met zich mee. Verhuurbedrijven weten niet altijd waar hun bestelwagens zich bevinden. Het gebeurt ook al eens dat voertuigen te laat of niet teruggebracht worden, het onderhoud te laat uitgevoerd wordt…. Track and trace voor wagenverhuur is een antwoord voor dit soort problemen.

Hou uw bestelwagens in het oog dankzij Traxgo

Zou u graag op de hoogte zijn van de locatie van uw verhuurde bestelwagens?

Dankzij onze Track and Trace oplossingen kan u elke bestelwagen ("camionette" in de volksmond) volgen waar en wanneer u maar wil. Met behulp van een overzichtelijke kaart weet u precies waar uw bestelwagens zich bevinden.

Bovendien kan u ervoor kiezen om een alarm en antidiefstalvergrendeling op uw bestelwagens te installeren. Zo kan u uw bestelwagens altijd volgen, beheren en stilleggen indien nodig. Traxgo is een betrouwbare partner als het gaat om diefstalbeveiliging van bestelwagens. De  Track and Trace oplossingen voor wagenverhuur bieden heel wat mogelijkheden.

Tracking van voertuigen

Voordelen Track and Trace wagenverhuur

  • locatiebepaling - weet altijd waar uw bestelwagens zich bevinden;
  • snelle oplossing - altijd en overal de nodige informatie opvragen;
  • diefstalbeveiliging bestelwagens - alarmen, startonderbrekers en realtime controle zorgen voor perfecte controle;
  • bewijslast - kennis van wie er met uw bestelwagens heeft rondgereden indien schade;

Het beheer en onderhoud van uw wagenpark

Het beheer van een wagenpark is ingewikkeld. Het is onmogelijk om op elke moment van de dag overal aanwezig te zijn in iedere bestelwagen. Maar u kan wel op ieder moment van de dag weten waar uw bestelwagens zich in realtime bevinden.

Met onze slimme oplossingen krijgt u alle informatie die u nodig heeft om uw wagenpark efficiënt te beheren en te onderhouden.

Daarnaast kan u ook het rijgedrag van uw huurders in het oog houden.

Kilometerregistratie

Monitoring draaiuren

Met de Traxgo-oplossingen kan u de draaiuren van uw bestelwagens bijhouden op het online Traxgo-platform. Op dat platform kan u alle gegevens in een oogopslag bekijken. Het Traxgo-platform is de ideale tool voor het factureren en optimaliseren van uw bestelwagens. Het platform geeft automatisch een melding wanneer er onderhoud nodig is.

Tracking van machines

Had u graag meer informatie gekregen over onze oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Monitoring voertuigen | Track and track voertuigen - Diefstalbeveiliging bestelwagen