TRACKING VAN MATERIALEN

Het opvolgsysteem voor uw werfmateriaal

Onze toepassingen

Tracking van uw materiaal, met Traxgo!

Container tracking en opvolgen van werfmateriaalEen tracking systeem voor uw materiaal zorgt voor een veiliger gevoel. Met behulp van BT-technologie ziet u in één oogopslag waar uw materialen zich bevinden, en dit 7d/7 en 24u/24. Het materiaal wordt uitgerust met een kleine tag. De tags staan in verbinding met een Traxgo Track and Trace-systeem, dat automatisch en onmiddellijk hun positie doorstuurt. Zo zet de BT-tag uw materiaal op de kaart.

Wij begeleiden u bij het bijhouden van bouwmateriaal, stellingen, betonmolens, cirkelzagen, containers, mobiele toiletten, verkeersborden, kranen, bouwliften, silo's, trailers en veel meer ...

Systemen voor real-time tracking

Tracking van materiaal leidt logischerwijs tot een beter materiaalbeheer. De toepassing wint terecht aan populariteit. Vandaag de dag bestaan er technologisch hoogstaande systemen die het traceren en beheren van materiaal automatiseren. Tracking van materiaal wordt gewoonweg een onmisbaar onderdeel voor bedrijven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het traceren van waardevol bouwmateriaal op werven, zoals dure machines. Bouwbedrijven weten dan perfect waar hun materiaal zich bevindt.

De trackingsystemen van Traxgo laten u toe om in een oogopslag, altijd en overal, een overzicht te krijgen. Een slimme monitoring oplossing als deze van Traxgo verzamelt automatisch en in real time alle relevante informatie rond uw materiaal. Op die manier kan u efficiënter werken en bespaart u een hoop administratief werk. Bovendien verloopt de communicatie hierover met klanten en werknemers ook veel accurater en vlotter. Via ons digitaal platform kan u op elk moment een real-time overzicht raadplegen.

Uw voordelen

  • Tijd- en geldwinst door minder administratie
  • Veiligheid door accurate plaatsbepaling
  • Comfort dankzij de gebruiksvriendelijke en eenvoudige registratiemethode
  • Een overzicht van al uw materialen. De BT-tag maakt uw werk een stuk aangenamer

Gratis demo of meer info? Contacteer ons

 

 Ontdek ook meer over: