Transportsector

Monitoring- en traceersystemen voor transportbedrijven

Onze toepassingen

Oplossingen in de transportsector

De transportsector is een sector die voortdurend blijft groeien. Overal waar u rijdt komt u wel een vrachtwagen of bestelwagen tegen. Wij kunnen dus niet anders dan ook te blijven groeien. We zijn gespecialiseerd in technologische oplossingen voor de transportsector. Transportbedrijven kunnen bij ons terecht voor onder andere Track and Trace systemen, bandenspanningcontrolesystemen, tijdregistratie, voertuigmonitoring, enz.

Volg uw voertuigen op met onze Track and Trace oplossingen

Volg uw voertuigen op met onze Track and Trace oplossingen

Waar bevinden mijn medewerkers zich? Zou er onderweg iets gebeurd zijn? Ons Track and Trace systeem geeft u antwoord op dit soort vragen. Dankzij onze Track and Trace oplossing kan u elk voertuig op de minuut volgen met behulp van een overzichtelijke kaart en weet u precies waar uw medewerkers zich bevinden. Via Track and Trace ontvangt u informatie over de rij- en rusttijden van uw medewerkers waardoor u efficiënt opdrachten kan inplannen. Bovendien ontvangt u ook de geschatte aankomsttijden en kunt u zo makkelijk uw klanten hiervan op de hoogte brengen. U bespaart niet alleen tijd en geld met ons systeem, maar u houdt ook uw klanten en medewerkers tevreden. De Track and Trace oplossingen van Traxgo bieden verschillende voordelen. Zo heeft u altijd en overal een overzicht van alle voertuigen en dus ook alle medewerkers. Bovendien is het minder stresserend en verloopt alles veel efficiënter.

Tracking voertuigen

Temperatuurregistratie transport

Temperatuurregistratie tijdens het transport

U bent er vast en zeker van op de hoogte dat het meten en registeren van de temperatuur verplicht is in de transportsector. Bij het vervoeren van voedsel, liquide middelen, farmaceutische producten,... is het belangrijk dat deze een constante temperatuur behouden. Worden de goederen aan een te koude of te warme temperatuur getransporteerd, dan zal de kwaliteit hieronder lijden. Als professioneel transportbedrijf kan u het niet maken dat vervoerde goederen bedorven of beschadigd aankomen bij uw klanten. Daarom is temperatuurbewaking of -registratie niet meer weg te denken in de transportsector. Met behulp van ons systeem wordt er een temperatuursensor in een gekoelde/verwarmde zone gemonteerd die in directe verbinding staat met de GPS-tracker. Als de temperatuur te hoog of te laag is, wordt er automatisch een alarmmelding verstuurd naar de chauffeur. Dankzij temperatuurregistratie ontvangt u ook een bewijs dat alles volgens de norm is en kan u uw klanten geruststellen. De temperatuur registeren biedt verschillende voordelen, zoals het snel en doeltreffend kunnen reageren.

Temperatuurregistratie

Online monitoring van uw bedrijfsvoertuigen, bandenspanning en vloeistofpeil

Online monitoring van uw bedrijfsvoertuigen, bandenspanning en vloeistofpeil

Hoe zit het met de bandenspanning van uw bedrijfsvoertuigen? Is het vloeistofpeil van uw voertuig voldoende? Met online monitoring kunt u eenvoudig de bandenspanning en het vloeistofpeil van uw voertuigen controleren. Ons bandenspanningscontrolesysteem meet dergelijke informatie op en u krijgt meteen inzicht in de cijfers. Hierdoor kunt u makkelijk bijsturen waar nodig. Wij bieden verschillende oplossingen die helpen om uw bedrijfsvoertuigen te monitoren. Het online monitoren van voertuigen brengt verschillende voordelen met zich mee zoals minder slijtage, minder kosten en minder tijdrovend werk door automatische controle.

Bandenspanningscontrolesysteem

Controle op afstand op elk moment van de dag

Controle op afstand op elk moment van de dag

Laat als transportbedrijf uw voertuigen en chauffeurs constant monitoren. Onze systemen meten constant informatie en geven deze door. Dankzij onze monitoring kan u efficiënt uw voertuigen en medewerkers opvolgen:

  • weet altijd waar uw vrachtwagens zich bevinden;
  • ontvang altijd en overal een overzicht van uw voertuigen;
  • zorg voor een beter timemanagement;
  • enz.

Had u graag meer informatie gekregen over onze oplossingen voor de transportsector?

Onze toepassingen