Trappen Verschaeve uit Lauwe automatiseert het productieproces

Terug naar nieuws

Trappen Verschaeve automatiseert zijn productieproces met de bedrijfssoftware van Traxgo.

Trappen Verschaeve is een familiebedrijf met drie actieve generaties uit Lauwe met meer dan 45 jaar ervaring in de sector. Voor de administratieve opvolging van het productieproces kiest de klant voor de bedrijfssoftware van Traxgo.

Het modulaire ERP Partner kan, na analyse van alle papierstromen en functionele processen, het best aansluiten bij de flexibele en transparante manier van werken binnen de onderneming. Bedrijfssoftware op maat van de KMO.

Het hart van het productieproces is een detail van alle afspraken:

Ten eerste : Bouwtekeningen en afwerkingsafspraken

Ten tweede: een detailfiche die doorheen het volledige bedrijfsproces wordt meegenomen, en borg staat voor een feilloze afwerking van het assortiment trappen voor industrie en particuliere sector.

Een bereikbaarheid van de gegevens op het veld. En dit door middel van tablets of laptops. Centralisatie en digitalisatie van alle gegevens dient daarvoor eerst in het bedrijf te worden ingesteld. CRM- en ERPPartner, het webbased ERP-systeem van Traxgo, vult dan ook perfect die behoefte in. Een "agile" deployment (stap per stap) moet garant staan voor de implementatie van de bedrijfssoftware van het kantoor. Dit zowel over de showrooms, tot in het atelier en de installatie ploegen. De dienst na verkoop wordt eveneens aan een digitale make-over onderworpen.