Voertuigbeveiliging met INCERT-gecertificeerde TT-systemen

Terug naar nieuws

Voertuigbeveiliging met INCERT-gecertificeerde TT-systemenINCERT is sinds 2002 het kwaliteitslabel bij uitstek voor diefstalbeveiliging van voertuigen in België. Een INCERT-gecertificeerd track-and-trace systeem - kortweg TT-systeem - is dan ook dé garantie op een goede antidiefstalbeveiliging van uw voertuigen. Traxgo heeft dit jaar het volledige certificeringstraject doorlopen en mag zich met gepaste trots officieel INCERT-gecertificeerd installateur noemen.

Voor wie is een INCERT gekeurd track-and-trace systeem?

Het is mogelijk dat de verzekeraar een systeem vereist dat erop gericht is te verhinderen dat een gestolen voertuig met de noorderzon verdwijnt. Dit is nuttig als de dief het voertuig heeft kunnen ontvreemden door de autosleutels te gebruiken (denk aan car- of homejacking, al dan niet met geweld). Een TT-systeem is voorzien van de nodige communicatiemiddelen om het gestolen voertuig via GPS-satellieten te lokaliseren en door een wettelijk erkende alarmcentrale te laten volgen, zodat zij de informatie kunnen overmaken aan de politiediensten. Gedetailleerde informatie over de verschillende systemen en werking is terug te vinden op de INCERT website.

Uitbreiding van onze dienstverlening

Traxgo is een toonaangevend ISO-gecertificeerd groeibedrijf dat een uniek totaalpakket aanbiedt voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, enerzijds met een platform om in real-time informatie te verzamelen, anderzijds door het aanbieden van bedrijfssoftware. Wij investeren voortdurend in technologische innovatie, structuur en organisatie. Het behaalde INCERT-label vormt dan ook een mooie uitbreiding op onze bestaande certificeringen en biedt ons de mogelijkheid om onze track-and-trace dienstverlening verder te verbreden.

Meer informatie? Contacteer ons