Autotrack

Wij helpen u bij het traceren van uw bedrijfswagens

Onze toepassingen

Autotrack: bedrijfswagens real-time volgen

Autotrack, of het traceren van bedrijfswagens"Autotrack" (lees: "het traceren van bedrijfswagens") is de afgelopen tijd aan een flinke opkomst bezig. Diepgaand inzicht in allerlei informatie wordt namelijk steeds meer als waardevol gezien. Er is niet voor niets een enorme behoefte aan zoveel mogelijk data om verbeteringen te kunnen doorvoeren. Bedrijven zien in dat toegang tot de juiste data de mogelijkheid biedt om verder te groeien. Zo werkt het ook met autotrack.

Heeft u een bedrijf waar er veel voertuigen, machines of materialen getransporteerd moeten worden? Dan is de autotrack perfect geschikt voor het verbeteren van het inzicht in de bijbehorende gegevens. Met autotrack heeft u namelijk:

  • Toegang tot start- en stoptijden: De start- en stoptijden van uw voertuigen worden automatisch geregistreerd en bijgehouden. Zo weet u precies welke kilometers er zijn afgelegd en hoeft u de administratie verder niet zelf bij te houden. Met autotrack krijgt u alle benodigde gegevens makkelijk op één platform te zien.
  • Visualisatie van routes: Verder ziet u op de kaarten van Traxgo precies welke routes uw voertuigen hebben afgelegd. Dankzij de autotrack kunt u precies terugvinden waar een voertuig is geweest en voor welke routes er tijdens een rit is gekozen.
  • Een startonderbreking functie: Daarnaast is ook de startonderbreking functie erg waardevol. Mocht er een verdachte start plaatsvinden, kunt u deze onderbreken. Denk dan bijvoorbeeld aan de mogelijke diefstal van een van uw voertuigen.
  • Overzicht productiviteit: Een ander belangrijk punt is een overzicht van de productiviteit van uw medewerkers. Met autotrack weet u immers precies hoelang medewerkers over een bepaalde route hebben gedaan en wat er beter zou kunnen. De kans is groot dat dan voldoende ruimte is om de productiviteit te laten toenemen.
  • Enorme tijdswinst: Al met al levert autotrack vooral een enorme tijdswinst op. De verminderde behoefte aan administratieve activiteiten in combinatie met een hogere productiviteit zorgt ervoor dat er tijd vrijkomt. Deze vrijgekomen tijd kan vervolgens ingezet worden om andere bedrijfsprocessen te verbeteren of om nieuwe zaken te implementeren.

Meer informatie? Contacteer ons

Hoe werkt autotrack of tracking van bedrijfswagens?
Nadat u heeft besloten dat u autotrack binnen uw bedrijf wilt implementeren, wordt er een GPS tracker in een of meerdere van uw voertuigen geplaatst. Deze tracker verzendt vervolgens de benodigde gegevens richting de server van Traxgo. Uw gegevens worden op deze beveiligde server op de juiste plaats weergegeven, zodat u er steeds real-time inzicht in heeft. Het Traxgo-platform is eenvoudig in gebruik en biedt een groot overzicht aan verschillende kaarten en rapporten.

Voor meer informatie over hoe Traxgo ook voor u van waarde is, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We leggen u graag uit hoe autotrack in zijn werk gaat en hoe het proces van implementatie verloopt.