SUBSIDIES VOOR TRAXGO’S BANDENSPANNINGSCONTROLESYSTEEM

Onze toepassingen

Tot 100.000 euro subsidies voor Traxgo's TPMS-systeem

De Vlaamse Overheid investeert in een veilige en ecologische transportsector. 

Traxgo's bandenspanningscontrolesysteem

Bandenspanningscontrolesysteem TraxgoTransportondernemingen die investeren in verkeersveilige en ecologische maatregelen, kunnen subsidies krijgen tot 100.000 euro van de Vlaamse Overheid. De Vlaamse Overheid investeert in een veilige en ecologische transportsector. De steun bedraagt maximaal 100 000 euro per onderneming voor uitgaven verricht in 2017, 2018 of 2019. Vanaf eind november 2017 kon elke onderneming al een steunaanvraag indienen.

Het bandenspanning monitoring systeem van Traxgo kwam hiervoor in aanmerking.

Het Traxgo bandenspanningscontrolesysteem meet continu de bandenspanning en de temperatuur van alle banden op vrachtwagens en aanhangwagens. Deze gegevens worden in realtime automatisch doorgestuurd naar het Traxgo-platform. Dit biedt u realtime informatie over de status van uw banden. Onregelmatigheden worden onmiddellijk opgemerkt. Via een alarmmelding wordt u op tijd verwittigd.

Ontdek alle voordelen van het Traxgo bandenspanning monitoring systeem.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Traxgo Track and Trace systeem

Vrachtwagen Bandenspanningscontrolesysteem TraxgoHet Traxgo Track and Trace systeem helpt u bij het opvolgen van uw vrachtwagenpark. U ziet de gegevens overzichtelijk op kaart en in rapporten. Zo kan u uw vrachtwagen of aanhangwagen te allen tijde volgen en beheren. Dankzij een verplaatsingsalarm krijgt u een melding bij een ongewenste verplaatsing of diefstal. U kan de startonderbreking inschakelen wanneer u wenst. Dit verhoogt de veiligheid van uw vrachtwagenpark. Een ideale vorm van diefstalpreventie.

Ontdek alle voordelen van het Traxgo Track and Trace systeem.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Om in aanmerking te komen voor subsidies met betrekking tot Traxgo's bandenspanningscontrolesysteem moest de onderneming voldoen aan enkele voorwaarden. Bekijk hier of uw bedrijf in aanmerking kwam voor de subsidies.

Wenst u meer informatie over een totaaloplossing of oplossing op maat?
Stuur ons uw vraag door. Wij helpen u met plezier verder.

 

Ontdek ook alles over: