Bouwsector

Traceersoftware en meer voor bouwbedrijven

Onze toepassingen

Oplossingen in de bouwsector

Veilig, kostenefficiënt en duurzaam werken in de bouw

Volg uw bedrijfsvoertuigen en chauffeurs dankzij onze Track and Trace oplossingen

Om uw vrachtwagens en werkploegen optimaal in te zetten, is een overzicht van uw wagenpark essentieel.

Ontvang altijd en overal informatie over de posities van uw voertuigen, hun geschatte aankomst- en rijtijden, gekoppelde trailers, ... om uw planning efficiënt te laten verlopen. Met de geschatte aankomsttijden kan u perfect uw klanten op de hoogte brengen. Zo spaart u niet alleen geld en tijd uit, maar u houdt ook uw klanten en medewerkers tevreden.

De Track and Trace oplossingen van Traxgo bieden verschillende voordelen. Zo heeft u altijd en overal een overzicht van alle vrachtwagens en dus ook alle medewerkers.

Meer info

Papieren werkbonnen en vrachtbrieven zijn overbodig

Laat de facturatie en administratie een pak eenvoudiger verlopen in uw bedrijf. Vullen uw werknemers nog steeds werkbonnen in? Dat is verleden tijd. Digitale facturatie en administratie is op en top trending aan het worden in Europa. Uw medewerkers hoeven niet langer alle administratie op papier bij te houden.

Met LisaBadge kunnen uw medewerkers zeer gemakkelijk alle gepresteerde uren, afstanden, administratie,... ingeven in onze software. Deze documenten kan u eenvoudig controleren, corrigeren en verwerken. Dat maakt het voor u, uw chauffeurs en administratie een stuk aangenamer werken!

De LisaBadge biedt verschillende voordelen. Zo is het een ecologisch systeem dat ervoor zorgt dat u tijd bespaart zowel op administratief vlak als op de werf.

Meer info

Bespaar tijd dankzij aanwezigheidsregistratie

Hoe registreert u alle aanwezigheden in de bouw? Werknemers zijn verplicht om hun aanwezigheid te registreren op grote werven.  Zonder een efficiënte oplossing voor aanwezigheidsregistratie vraagt dit heel veel tijd van uw werknemers.

Traxgo registreert alle aanwezigheden van de werknemers. Zo hoeven uw medewerkers geen bevestiging meer af te wachten, maar kunnen direct aan de slag. Alle informatie wordt in real time geregistreerd waardoor de aannemers direct kunnen bijsturen waar nodig.

Dankzij aanwezigheidsregistratie kan u dus veel efficiënter aan de slag gaan.

Meer informatie

Altijd en overal een overzicht van uw materialen

Uw bedrijf beschikt ongetwijfeld over waardevolle materialen zoals stellingen, betonmolens,... Bovendien zijn deze ook nog eens verspreid over verschillende locaties. Naast het traceren van voertuigen en het registreren van werknemers bieden wij ook een oplossing aan voor materiaalbeheer. U weet op elk moment van de dag waar uw materiaal zich bevindt. Met onze technologie kan u uw materialen altijd en overal in het oog houden. Er zal dus minder materiaal verloren gaan en zo hoeft u geen nieuwe uitrusting aan te kopen.

Bijkomende kenmerken van materiaalbeheer zijn het lokaliseren van producten, het makkelijk opmaken van een inventaris en het beveiligen de werf.

Tracking materieel