Het gebruiksgemak van ERP moet zich op 4 niveaus afspelen

Bedrijfssoftware TraxOne

Het gebruiksgemak van ERP moet zich op 4 niveaus afspelen

ERP online systeem | ERP cloud systeemHet gebruiksgemak van uw ERP online systeem speelt zich af op volgende niveaus:

Toepasbaarheid in het hele bedrijf

Om het maximale uit de voordelen van het ERP systeem te halen, moet het gebruiksgemak gelden voor heel uw bedrijf. Bijvoorbeeld tussen het management en de medewerkers, boekhouding en distributie, sales en productie, … Dankzij een consequent gebruiksgemak bereikt u een betere communicatie en samenwerking tussen uw werknemers. Dit zorgt voor een positieve invloed op uw deadlines en beslissingen.

De individuele gebruikservaring van ERP online

Het gebruiksgemak van een online ERP systeem moet gelden voor iedereen. Elke werknemer moet het systeem begrijpen en kunnen gebruiken. Hoe logischer het systeem in elkaar zit, hoe minder tijd en kosten u verliest aan opleidingen. Uw werknemers zullen de software sneller kunnen toepassen en hun productiviteit en efficiëntie zal ook snel verhogen.

Online of cloud-gebaseerde opties

Als u over de vrijheid en flexibiliteit beschikt om uw administratieve software in de cloud (online) te implementeren, zal uw gebruiksgemak verhogen. Het bespaart uw werknemers heel wat overbodig werk. De implementatie is eenvoudig, problemen worden beter opgelost en het onderhoud is gemakkelijker. Zo kan men zich concentreren op belangrijkere zaken voor een succesvol en winstgevend bedrijf.

Compatibel met andere systemen die uw bedrijf gebruikt

Uw gebruiksgemak is afhankelijk van bestaande bedrijfssoftware. Als uw nieuwe bedrijfssoftware niet goed inspeelt op uw andere software kan dit voor problemen zorgen. Kies een ERP systeem die aansluit bij uw bestaande systemen en technologieën. Alleen op die manier kunnen alle softwareprogramma’s op een consequente manier samen functioneren om uw bedrijfsprocessen verbeteren.

Wenst u ook uw bedrijfsprocessen te optimaliseren? Lees meer over ERP systemen.

Meer informatie? Contacteer ons