ERP pakket

Automatisatie van bedrijfsprocessen verhoogt de efficiëntie

Bedrijfssoftware TraxOne

ERP pakket voor automatisatie van processen

ERPERP pakket zorgt voor verbeterde en efficiëntere bedrijfsprocessen (Enterprise Resource Planning) is een verzameling van alle actuele gegevens van verschillende bedrijfsafdelingen. Een ERP pakket zorgt voor verbeterde en efficiëntere bedrijfsprocessen. Hierdoor wordt de productiviteit verhoogd en worden de kosten verlaagd.

Een pakket haalt het maximale uit uw bedrijfsprocessen waardoor u beter kunt inspelen op de wensen van uw klanten.

Alle gegevens die up-to-date zijn worden samengevoegd en afgestemd op uw bedrijfsprocessen. Dit zorgt voor meer inzicht in applicaties waardoor overzichtelijke verslagen kunnen worden gemaakt. Dit leidt tot een duidelijke visie om uw bedrijfsprocessen in de toekomst nog efficiënter te maken.

Voordelen van een ERP pakket

Een ERP software oplossing biedt heel wat voordelen:

  • groot aanbod
  • goede kwaliteit
  • tijd- en kostenbesparend
  • doelgerichte bedrijfsprocessen
  • duidelijke en overzichtelijke rapporten
  • informatie is altijd online en in real-time beschikbaar
  • gegevens kunnen door iedereen geraadpleegd worden

Meer informatie? Contacteer ons

Meerwaarde voor elk bedrijf

Vroeger konden enkel grote bedrijven een ERP toepassing aanwerven door de hoge kosten. Tegenwoordig is zo'n pakket bekwaam voor zowel grote als kleine bedrijven. Bovendien kan een ERP pakket uitsluitend gemaakt worden voor een bepaalde sector zoals gezondheidszorg, bouw- of productiebedrijven. Voor kleine en grote bedrijven is er een standaard ERP pakket of een specifiek pakket mogelijk.

ERP modules

Een pakket bestaat uit enkele standaardmodules. Dit kan gecombineerd worden met andere modules zoals CRM (Customer Relationship Management). Het voordeel hiervan is dat alle gegevens in één systeem bestuurd, opgevraagd en opgeslagen kunnen worden. Binnen een pakket kunnen alle verzamelde gegevens die up-to-date zijn bestudeerd worden om zo nieuwe inzichten te verwerven. Aan de hand van overzichtelijke rapporten kan men doelgerichte conclusies trekken om de toekomst van het bedrijf te optimaliseren.

Voorbereidingen

Een ERP systeem uitrollen vraagt de nodige voorbereidingen. U heeft vast verschillende vragen over het meest bekwame ERP pakket, leveranciers, kosten, ... Bij het kiezen van een pakket gaat u best niet over één nacht ijs. Traxgo helpt u met plezier verder bij de keuze van het beste ERP pakket!

Wenst u meer info over ons ERP bedrijfssoftware? Laat uw gegevens na via het contactformulier op onze website.