Rijgedrag werknemers vergelijken

Ecodriving

Onze toepassingen

Rijgedrag werknemers vergelijken

Rijgedrag werknemers vergelijkenVoor het fleet management is het belangrijk dat bedrijven het rijgedrag van hun werknemers in real-time kunnen vergelijken, wat mogelijk is met een efficiënt voertuigvolgsysteem.

Dankzij een GPS tracker worden de handelingen of manoeuvres van uw medewerkers op de baan individueel gemeten. Aan de hand van de geregistreerde gegevens kan het fleet management hun rijgedrag analyseren en waar gewenst gaan bijsturen.

Geregistreerde gegevens

Met behulp van het track-and-trace systeem worden een schat aan waardevolle analytische gegevens verzameld, die achteraf met de nodige software eenvoudig kunnen worden vergeleken. Enkele voorbeelden van de informatie die zou kunnen worden geraadpleegd:

  • Snelheid
  • Afremmen
  • Optrekken
  • Bochtenwerk
  • Aantal toeren

Voordelen

Het rijgedrag van medewerkers met de juiste tools gaan monitoren, opvolgen en vergelijken biedt heel wat interessante voordelen. En dat niet alleen voor uw bedrijf, maar zeker ook voor de werknemers zelf. Zo zorgt ecodriving of zuinig rijden voor heel wat minder ongevallen, brandstofbesparing en lagere verzekeringskosten. Kortom, een win-win voor iedereen. Wenst u uitgebreide informatie over de vele mogelijkheden van onze trackingystemen, neem dan gerust even vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers beschikken over heel wat expertise en zullen u graag helpen. Ook een demo van onze software behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie? Contacteer ons