Tijdregistratiesystemen

Software voor efficiënte online tijdregistratie

Onze toepassingen

Tijdregistratiesystemen

TijdregistratiesystemenTijdregistratiesystemen bestaan uit een online tijdregistratie software in combinatie met een tijdregistratie app. Het tijdregistratiesysteem van Traxgo is een snelle en eenvoudige tool om de gewerkte uren van uw personeel bij te houden. Dankzij een online tijdklok heeft u een duidelijk inzicht over de geregistreerde werkuren.

Automatische verwittiging

Als de planning niet overeenkomt met de werkuren of een medewerker vergeet aan of af te melden, ontvangt u automatisch een verwittiging. U kunt onmiddellijk een overzicht van de gewerkte uren raadplegen en de planning aanpassen in het tijdregistratiesysteem.

Geautomatiseerde verwerking

Uw medewerkers kunnen zelf hun gewerkte uren registeren via het tijdregistratiesysteem. Als ze bijvoorbeeld later beginnen of langer pauze nemen, wordt dit automatisch verwerkt in hun werkuren. Ook hun overuren worden vastgelegd en berekend op het einde van de maand bij de loonverwerking. Zo heeft u een duidelijk inzicht in de uren waarop uw personeel daadwerkelijk aan het werk is.

Besparen met tijdregistratiesystemen

Bovendien kunnen de gewerkte uren onmiddellijk doorgestuurd en verwerkt worden door het sociaal secretariaat of HR team. Zo heeft u onmiddellijk een volledig en nauwkeurig overzicht om de loonverwerking uit te voeren. Daardoor zult u heel wat tijd en geld besparen.

Meer weten over de oplossingen op maat van Traxgo? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Meer informatie? Contacteer ons