Online tijdregistratie systeem

Software voor een efficiënter tijdsbeheer

Onze toepassingen

Online tijdregistratie registreert exacte werktijden

Online tijdregistratie software voor een optimaal tijdsbeheerUw medewerkers vullen nog papieren werkbonnen in? Dan weet u wellicht welke klus het is om op het einde van de maand alle gewerkte uren te verwerken en klaar te maken voor het sociaal secretariaat. Bespaar met de integratie van een online tijdregistratie systeem gemiddeld tot wel 4 uur per werknemer door uw loonadministratie te automatiseren. Tijdregistratiesystemen kennen dus heel wat voordelen:

Wettelijk kader

Mobiliteitsvergoedingen, woon-werkverkeer,.. zijn zaken die de loonadministratie er niet eenvoudiger op maken. Onze gebruiksvriendelijke toepassing registreert deze zaken moeiteloos en verwerkt ze voor u.

Exacte registratie uren

Soms gebeurt het dat medewerkers hun gepresteerde uren afronden. Met een goed tijdregistratiesysteem gebeurt dit volledig automatisch waardoor ze steeds tot op elke seconde correct zijn.

Vlugge verwerking

Ook de snelheid van verwerking is uitzonderlijk bij tijdregistratiesystemen. De werkuren worden automatisch verwerkt en worden indien gewenst ook gekoppeld met uw sociaal secretariaat.

Digitaal

Dankzij onze toepassing worden alle gegevens zoals locaties en werkuren digitaal bewaard. Dit is niet alleen een gemak bij terugzoeken of het opvragen van diverse rapporten, het zorgt tevens ook voor tijdswinst bij uw medewerkers, die zo niets meer manueel hoeven in te vullen. Een win-win voor iedereen in uw bedrijf.

Meer informatie? Contacteer ons