Time registration

Urenregistratie en rittenregistratie via het Traxgo-platform

Tijdregistratie

Time registration en rittenregistratie

opvolgen werknemerHet registreren van gewerkte uren - of de veelgebruikte Engelse term "time registration" - van mobiele werknemers in uw bedrijf kan een bijzonder tijdrovende klus zijn, zeker als dit op vandaag nog volledig manueel gebeurt. Traxgo helpt u daarom graag om dit in de toekomst zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Op die manier zal er voor u, of voor uw administratieve medewerkers, dagelijks terug tijd vrijkomen die kan worden besteed aan andere bedrijfstaken.

Een ideale tool als planning software. Alles automatisch in één handig overzicht.

Het correct registreren van werkuren kan snel en efficiënt gebeuren met of zonder badgesysteem. Gewerkte uren kan u bijhouden in een urenregistratie app of dit kan gekoppeld worden aan Traxgo’s ERP pakket en andere softwarepakketten waarmee u eventueel reeds werkt. De prestaties van uw medewerkers kunnen zo worden opgevraagd in overzichtelijke rapporten. Kortom, een toepassing met alleen maar voordelen.

Bespaar tijd en geld en profiteer van een automatische tijdregistratie en rittenregistratie dankzij Traxgo. Wij hebben heel wat tracking en monitoring toepassingen waarmee we bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren helpen bij hun digitale transformatie.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Ontdek ook alles over: