Urenregistratie met een app

Een app voor een efficiënter tijdsbeheer en een correcte urenregistratie

Onze toepassingen

Urenregistratie met een eenvoudige app

Tijdregistratie en urenregistratie in grote bedrijven | AanwezigheidsregistratieDe urenregistratie app is een zeer handige tool waarmee u altijd en overal uw gewerkte uren kunt bijhouden en/of raadplegen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw administratie, zelfs terwijl u nog onderweg bent kunt u op uw mobiel toestel vlot uw werkuren bekijken, invoeren of aanpassen. Bovendien is de urenregistratie app een stuk overzichtelijker dan al uw persoonlijke administratie via een Excel-file (of andere desktop software) bij te houden.

De door u gepresteerde uren worden mooi per klant of project gecentraliseerd op ons platform bijgehouden en u kunt ze snel en eenvoudig rapporteren aan uw werkgever, of hij/zij kan ze indien gewenst op elk moment van de dag real-time gaan opvragen. De urenregistratie applicatie zorgt er dan ook voor dat u niet alleen efficiënter, maar ook een stuk effectiever werkt. Bovendien valt een hele administratieve last van uw schouders en kan u zich zo volledig focussen op het uitvoeren van uw kerntaken, wat u waarschijnlijk als muziek in de oren zal klinken.

Kilometers berekenen

Met de gebruiksvriendelijke urenregistratie app kunt u bovendien ook uw gereden kilometers en eventueel gedane uitgaven eenvoudig en snel registreren. De verschillende bestemmingen kunnen zeer gemakkelijk vastgelegd worden via Google Maps. Zo kunt u onmiddellijk de correcte afstand aangeven en de juiste route tot bij de klant bepalen. De tijdregistratie app zorgt voor een automatische berekening van de afgelegde kilometers. Uw werkgever kan dan vervolgens de gegevens omzetten in een overzichtelijk pdf-bestand of direct doorfactureren aan de klanten. Kortom, een win-win voor iedereen.

Voordelen van een urenregistratie app

  • Gebruiksvriendelijk
  • Overzicht in real-time
  • Altijd en overal beschikbaar
  • Volledige en correcte administratie
  • Optimalisatie van administratieve taken
  • Automatische berekening van gereden kilometers

Meer informatie? Contacteer ons

 

 Ontdek ook alles over: