Track & trace - GPS tracker

Een GPS tracker voor real-time tracking informatie van de afgelegde trajecten

Onze toepassingen

Track & Trace met een GPS tracker

Track & Trace met GPS tracker | Leasingsector | Leasingwagen | Traxgo

Heeft u al eens overwogen om track & trace in uw bedrijfsvoertuigen te installeren?

Door middel van een gps tracker wordt het dan namelijk mogelijk om exact te volgen waar uw bedrijfsvoertuigen zich bevinden. Zo weet u precies wat de vertrek- en aankomsttijden waren van uw wagenpark. Bovendien kunt u heel goed en efficiënt inspelen op verschillende situaties die zich voordoen. Er is dankzij track & trace namelijk een volledige visualisatie mogelijk van de afgelegde trajecten voor uw vloot. Dit maakt bijvoorbeeld ook de personeelsadministratie een stuk makkelijker. Op termijn levert dit een aanzienlijke tijd- en geldbesparing op.

Winstmaximalisatie zit soms in de kleine zaken. Door uw bedrijfswagens in real-time op te volgen kan u op een eenvoudige manier het verschil maken. Moet er onverwachts even een klant bezocht worden? Dankzij de gps-tracking gekoppeld aan de centrale software weet u meteen welke werknemer of vertegenwoordiger zich het dichtst in de buurt bevindt en kan u snel schakelen.

Bent u geïnteresseerd in een GPS tracker en wilt u graag meer weten over de functies van onze GPS tracker? Neem dan contact op met Traxgo en binnen de kortste keren is het in de praktijk mogelijk.

Meer informatie? Contacteer ons