TraxOne software voor personeelsbeheer (HR)

Bedrijfssoftware TraxOne

Software voor personeelsbeheer - TraxOne bedrijfssoftware

Software voor personeelsbeheer (HR)

Werknemers zorgen ongetwijfeld mee voor het succes van uw bedrijf. Stem daarom uw HR-management zoveel mogelijk af op de wensen en noden van uw bedrijf en van zijn medewerkers. Op elke afdeling moet er voldoende personeel tewerkgesteld zijn en moeten de werkkrachten over de juiste skills beschikken. Maar personeelsbeheer gaat uiteraard veel verder dan dit. Personeelsmanagement omvat ook het motiveren, coachen en opleiden van werknemers en een goede personeelsadministratie.

We kunnen dus stellen dat personeelsbeheer voor een organisatie een omvangrijke taak is. Wie doet wat, waar en wanneer? Hier komen veel administratieve processen bij kijken. Zeker wanneer grote gedeeltes van het personeelsbeheer niet geautomatiseerd zijn.

Het investeren van veel tijd en moeite in het personeelsbeheer is in de basis bijvoorbeeld al een ‘probleem’. Puur omdat er mogelijkheden zijn om dit veel sneller en efficiënter te laten verlopen. Uiteindelijk is automatisering van deze systemen namelijk the way to go. Door automatische registratie van wie wat, waar en wanneer iets doet, ontstaat er een zeer aantrekkelijk overzicht.

Met TraxOne bereiken we dit doel moeiteloos. We stellen organisaties in staat om het volledige personeelsbeheer op één centrale locatie inzichtelijk te maken. Zo weet u altijd wie zich waar bevindt en wat die persoon aan het doen is. Het brengt de personeelsadministratie direct naar een hoger niveau.

Modulaire softwareoplossing om bedrijfsprocessen te optimaliserenDe voordelen van TraxOne bij personeelsbeheer (HR)

Er zijn veel voordelen verbonden aan de werkwijze met TraxOne binnen uw organisatie. Het personeelsbeheer krijgt ongetwijfeld een positieve boost. Vooral op onderdelen als:

  • Communicatie met klanten: Met TraxOne kunt u bijvoorbeeld heel makkelijk bepaalde technici of andere medewerkers bij een klant inplannen. De klant wordt dan direct geïnformeerd over hun komst. In plaats dat er een heel proces moet aan voorafgaan, krijgen uw klanten zo heel snel wat ze willen.
  • Communicatie met personeel zelf: Daarnaast staat u via TraxOne ook altijd nauw in contact met uw personeel zelf. Ze hebben toegang tot ondersteuning via hun smartphone of tablet. Het minimaliseert de communicatie die nodig is om tot effectieve beslissingen te komen. Alle informatie tussen klant, kantoor en technicus loopt gestroomlijnd.
  • Personeelsbeheer op maat: Denkt u dat deze personeelssoftware te algemeen zal zijn? Dan heeft u het verkeerd. De software sluit volledig aan op uw HR afdeling en er is zeker maatwerk mogelijk. Zo hebben we een team achter de software, die speciaal met u aan de slag gaat om de software te personaliseren. Mocht hier behoefte aan zijn, dan worden dus ook uw specifieke wensen gewoon geïmplementeerd.

Meer informatie? Contacteer ons

Een demo van TraxOne aanvragen

Benieuwd of de software ook perfect aansluit op uw noden? Vraag dan direct een demo aan van TraxOne. Dit stelt u in staat om deze totaaloplossing in de praktijk te zien.

Ontdek alle TraxOne oplossingen

Software voor relatiebeheer (CRM) Software voor verkoopbeheer Software voor aankoopbeheer
Facturatiesoftware Planningssoftware Software voor webshops en/of extranet
Software voor magazijnbeheer Software voor personeelsbeheer (HR) Fleet management software
Software voor projectbeheer

Interesse in onze unieke totaaloplossing TraxOne?

Vraag een vrijblijvende demo