Urenregistratie

Een vlotte registratie van werkuren

Onze toepassingen

Urenregistratie

Urenregistratie met de juiste software voor registratie van werkurenHet belang van een goede urenregistratie

Het registreren van uren is een belangrijk hulpmiddel bij de manier waarop u uw bedrijf bestuurt, zeker wanneer die uren een rol spelen in het geleverde werk. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor de juiste software om die urenregistratie te doen. U zult namelijk voor een lange tijd vertrouwen op die software om correct vast te leggen welke uren uw personeel werkt.

De juiste software kiezen

Er moet bij de keuze gekeken worden naar de prijs-kwaliteitverhouding. Het Traxgo systeem doet de urenregistratie op zo'n manier dat het voor u een handig overzicht biedt en met zoveel mogelijk bevoegde instanties in contact staat. Zo vermindert de administratieve berg voor u bij de registratie van werkuren en bent u op elk moment in orde met de wettelijke verplichting. U vereenvoudigt dus niet alleen uw eigen beheer van werkuren en personeel, maar bent daarnaast ook nog eens in orde met alle bijkomende verplichtingen. Traxgo als ideale partner dus!

Wilt u ook gebruikmaken van een urenregistratie software? Wij vertellen u graag meer tijdens een vrijblijvend demogesprek.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Lees ook: