Check In At Work app

Verplichte aanwezigheidsregistratie

Onze toepassingen

Verplichte aanwezigheidsregistratie
met Check In At Work app

CheckInAtWork app | Verplichte elektronische aanwezigheidsregistratie | TraxgoIn 2014 werd de verplichte elektronische aanwezigheidsregistratie ingevoerd. Concreet betekent dit dat de aanwezigheid van werknemers op de werf vooraf dient geregistreerd te worden. Die maatregel kwam er vooral om de veiligheid te waarborgen en eveneens om sociale fraude tegen te gaan. De registratie kan vlot gebeuren met een eenvoudige CheckInAtWork app voor mobiele toestellen.

De regel kwam er aanvankelijk voor bouwwerven met een totale waarde van 800 000 excl. BTW, maar werd sinds 1 maart 2016 gewijzigd naar 500 000 euro excl. BTW. De aanwezigheidsregistratie moet telkens doorgegeven worden aan Check In At Work van de RSZ. Dankzij de handige oplossingen van Traxgo kan dat proces volledig automatisch gebeuren.

De werknemer registreert zich bij het betreden van de werf aan de hand van een identificatiemiddel (zoals ConstruBadge, LISAbadge, …). Vervolgens registreert en verwerkt het Traxgo systeem die informatie en stuurt ze door naar het Check In At Work-systeem van de RSZ.

Daarnaast is het ook mogelijk om met behulp van een GPS tracker in voertuigen de werkuren van werknemers bij te houden. Telkens vergaart het Traxgo systeem alle informatie over identiteit, tijdstip, snelheid, … Daarna wordt deze informatie verwerkt en bezorgt volgens de wettelijke bepalingen aan de Check In At Work app.

Bovendien kunt u dankzij het systeem een handig overzicht verkrijgen over de gewerkte uren en de nodige analyses maken uit de rapportering. Het systeem zorgt er dus niet alleen voor dat u in orde bent met de verplichte aanwezigheidsregistratie, maar vereenvoudigt ook uw dagelijkse bedrijfsprocessen.

Interesse in een Traxgo oplossing op maat van uw bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op!

Meer informatie? Contacteer ons

 

Lees ook: