Digitalisatie bij schoonmaakbedrijven

Efficiëntie bij schoonmaakbedrijven maximaliseren

Onze toepassingen

Software en tracking voor schoonmaakbedrijven

SchoonmaakbedrijvenEfficiëntie en productiviteit zijn zeer belangrijk voor verdere digitalisatie bij schoonmaakbedrijven. Daarom biedt Traxgo verschillende software en tracking oplossingen aan die gecentraliseerd uw bedrijfsdata opslaan. Deze kunt u vervolgens zelf analyseren waardoor u een betere inkijk krijgt op de werking van uw bedrijf.

De software zorgt er voor dat u meldingen krijgt als statussen of locaties veranderen. Op die manier kan u dit analyseren en opvangen. Door de inzichten die u verwerft zal de productiviteit en workflow binnen uw bedrijf stijgen.

De communicatie zal er op vooruitgaan aangezien alles digitaal gebeurt. Er zal minder stress zijn en ook minder tijdsverlies. Taken en planningen kunnen rechtstreeks doorgestuurd worden. Door de vlotte planningen kan u alles beter opvolgen en ook ingrijpen indien nodig.

Ook voor voertuigen van schoonmaakbedrijven heeft Traxgo enkele interessante traceersystemen of track-and-trace oplossingen. Zo kunnen deze allemaal real-time gelokaliseerd worden. Daarnaast kan u door de opgeslagen data ook het verbruik en de kosten nagaan. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. Wilt u ook voor uw medewerkers inzetten op een verdere digitalisatie en de efficiëntie van uw schoonmaakbedrijf verhogen? Aarzel dan niet ons te contacteren, samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Meer informatie? Contacteer ons

Ontdek ook onze track-and-trace en monitoring mogelijkheden voor andere sectoren: