Digitalisatie in de verhuursector

Efficiëntie in de verhuursector verhogen

Onze toepassingen

Verhuursector

Verhuursector - track-and-trace systemen - verbeteren efficiëntieWilt u altijd en in real-time weten waar uw verhuurde voertuig of materiaal zich bevindt? Met de efficiënte track-and-trace systemen van Traxgo kan dit. De systemen verzamelen allerlei data die wordt opgeslagen op het centrale platform. Die gegevens kunnen dan, al dan niet geautomatiseerd, geanalyseerd worden waardoor u de workflow kan bevorderen.

Aan de hand van deze digitale systemen kan u de locatie van uw verhuurde voertuigen of materialen bijhouden of gestolen/verdwenen producten gaan opsporen. Met onze oplossing hebben wij zo voor klanten al heel wat ontvreemde voertuigen gelokaliseerd die nadien ook konden worden gerecupereerd. De vele gebruiksmogelijkheden van de software zorgen er  bovendien voor dat u uw planning makkelijker kan opstellen en opvolgen.

Meer dan track-and-trace alleen

Indien er toch een foutje in uw administratie is geslopen, zorgen de software systemen van Traxgo er voor dat u toch de correcte locatie van uw producten of voertuigen kan achterhalen.

Door de talrijke data die wordt verzameld krijgt u een mooi inzicht in de workflow van uw bedrijf. Daarnaast zal ook alle communicatie vlotter verlopen waardoor de efficiëntie alleen maar kan stijgen. Wilt u ook voor uw medewerkers inzetten op een verdere digitalisatie en de efficiëntie van uw bedrijf in de verhuursector verhogen? Aarzel dan niet ons te contacteren, samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Meer informatie? Contacteer ons

Ontdek ook onze track-and-trace en software oplossingen voor andere sectoren: