Digitalisatie in de transportsector

Efficiëntie in de transportsector verhogen met tracking systemen

Onze toepassingen

Transportsector: truck tracking als basis

Efficiëntie in de transportsector verhogen door digitalisatie op basis van truck trackingDoor de gedetailleerde data die wordt verzameld met een truck tracking systeem kunnen alle voertuigen van uw vloot gelokaliseerd worden op eender welk moment. Als zaakvoerder van een bedrijf in de transportsector kunt u dus eenvoudig vanop afstand zien waar uw vrachtwagens of voertuigen zich actueel bevinden, wat een groot voordeel is van een doorgedreven digitalisatie binnen uw bedrijf.

Naast de locatie van de voertuigen kan ook het verbruik, de temperatuurniveaus, de vochtniveaus en tal van andere zaken geregistreerd worden. Ook het remote uitlezen van tachografen behoort tot de vele mogelijkheden. U kan alles dus perfect opvolgen en u krijgt inzicht op de workflow van uw onderneming.

Doordat alles digitaal en snel gebeurt, zal de communicatie ook sneller verlopen. U staat voortdurend in contact met de chauffeurs en andere werknemers. Documenten en adressen kunnen vlot doorgestuurd worden en u wint een hoop tijd.

Meer dan track-and-trace voor transportbedrijven

Door de vlotte communicatie is er ook een optimale planning wat de efficiëntie ten goede komt. De workflow zal dus optimaler zijn dan voordien. De digitale systemen van Traxgo helpen uw onderneming dus naar een hoger niveau. Verminderde kosten, minder tijdverlies, goede workflow, enzovoort. Alleen maar voordelen. Wilt u ook voor uw medewerkers inzetten op een verdere digitalisatie en de efficiëntie van uw bedrijf in de transportsector verhogen? Bent u op zoek naar een tracking oplossing voor uw wagenpark? Aarzel dan niet ons te contacteren, samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Meer informatie? Contacteer ons

Ontdek ook onze interessante traceer- en software toepassingen voor andere sectoren: