Digitalisatie in de bouwsector

Efficiëntie in de bouw met onze bedrijfssoftware & tracking systemen

Onze toepassingen

Oplossingen voor de bouwsector

Digitalisatie in de bouwsector: ontdek de vele mogelijkhedenIn de bouwsector kan er heel wat efficiënter gewerkt worden met behulp van digitalisatie. Traxgo zorgt voor een vernieuwende totaaloplossing binnen  uw onderneming. Op die manier kunt u voertuigen en werkmateriaal gemakkelijk en zeer efficiënt beheren. Zo kunt u ook uw werkproces optimaliseren.

Wilt u een goed inzicht krijgen in de dagdagelijkse werking van uw bedrijf? Via de track-and-trace systemen van Traxgo weet u op elk moment waar uw materiaal, voertuigen en mensen zich bevinden. Verzamelde data geeft u een overzicht waardoor u snel taken kunt opvolgen en ook kan ingrijpen indien nodig.

Het is niet altijd evident om een mooi overzicht te krijgen van alles wat op een werf gebeurt. Een vlotte planning ligt aan de basis van een goed draaiend bedrijf. Door onze systemen verliest u geen tijd of zijn er geen onnodige kosten meer. Daarnaast kan u ook makkelijk taken opvolgen en delegeren. De communicatie zal veel vlotter verlopen met een overzichtelijke planning.

Meer informatie? Contacteer ons

De systemen van Traxgo zoals tijdregistratie, jobregistratie, track-and-trace en … bieden heel wat voordelen. Hieronder enkele opgelijst:

  • Tijd

Door een goede planning zal je veel minder tijd verliezen. Alles kan digitaal ingevuld en doorgegeven worden. Daardoor kunnen alle documenten en opdrachten dus rechtstreeks doorgestuurd worden. Opnieuw een hele boel tijd bespaard.

  • Voertuigen

Aan de hand van verzamelde data kan u brandstofverbruik, afgelegde routes en nog veel meer analyseren. Op die manier kan u dus efficiëntere routes laten bereken en doorsturen naar uw werknemers, kosten berekenen rond brandstof en andere zaken. Verder heeft u ook altijd een real-time overzicht van waar uw voertuigen zich bevinden.

Traxgo helpt uw bouwbedrijf door digitalisatie om nog efficiënter en overzichtelijker te werk te gaan. Wilt u ook voor uw medewerkers inzetten op een verdere digitalisatie en de efficiëntie van uw bedrijf in de bouwsector verhogen? Aarzel dan niet ons te contacteren, samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Ontdek ook onze track-and-trace en monitoring oplossingen voor tal van andere sectoren: