Tijdregistratie in grote bedrijven

Onze toepassingen

Het belang van tijdregistratie in grote bedrijven

Tijdregistratie software voor kleine en grote bedrijvenVoor een manager is een algemeen overzicht behouden over het bedrijf niet altijd simpel. Van alles op de hoogte blijven is zeer moeilijk, zeker in een groot bedrijf. Managers willen natuurlijk altijd weten hoeveel uren werknemers gepresteerd hebben en eventueel hoeveel kilometers ze afgelegd hebben. Dat is belangrijk om te weten of werknemers voldoende presteren en natuurlijk voor de administratie van werkuren. Hiervoor biedt een tijdregistratie systeem een oplossing, zowel voor kleine, middelgrote als voor grote bedrijven.

Tool tijdregistratie in grote bedrijven

Het registratiesysteem van Traxgo zorgt voor een enorme administratieve vereenvoudiging en tijdswinst. Werknemers hoeven niet langer hun werkuren door te geven, werkbonnen te ontleden of ingewikkelde loonbrieven te berekenen. Met het tijdregistratiesysteem is de werkgever altijd zeker van correct geregistreerde uren en afgelegde kilometers. Bovendien maakt het systeem het makkelijker om kilometervergoedingen en lonen te berekenen. Het zorgt er eveneens voor dat de werkgever een overzicht heeft over de gepresteerde uren en de verplaatsing van zijn werknemers. Kortom, het is de ideale tool voor correcte doorfacturatie.

Sterk HR-beleid dankzij tijdregistratiesysteem

Grote, goed gerunde bedrijven houden gegevens omtrent werkuren niet alleen bij om werknemers te controleren. Ze dragen ook bij tot het functioneren van het bedrijf. Zo kan een tijdregistratiesysteem mogelijk ook aangeven wanneer werknemers de werkdruk als te hoog ervaren. Een tijdregistratiesysteem hanteren heeft dus tal van voordelen. Voor een goed doorgevoerd HR-beleid is het een absolute must.

Een tijdregistratiesysteem kan er ook voor zorgen dat werknemers hun werk kunnen afstellen op de strategische doelstellingen van de organisatie. Het gebeurt namelijk te vaak dat werknemers denken dat ze met de juiste dingen bezig zijn, terwijl bij een evaluatie blijkt dat dat volgens de werkgever niet zo is.

Overtuigd van de voordelen van tijdregistratie in grote bedrijven? Wilt u meer weten over het Traxgo tijdregistratiesysteem? Neem vandaag nog contact met ons op.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Lees ook: