Werktijden bijhouden

Hou de gepresteerde werkuren bij!

Onze toepassingen

Efficiënt bijhouden van werktijden

Werktijden bijhouden en registrerenHet bijhouden, controleren en opvolgen van gewerkte uren voor elk van uw medewerkers kan heel tijdrovend zijn. Met behulp van online urenregistratie kunt u uzelf heel wat werk besparen en de werktijden van uw medewerkers bijhouden aan de hand van handige en efficiënte software. De track-and-trace software van Traxgo zorgt ervoor dat u o.a. een overzicht hebt over de werkuren van uw werknemers en hun verlofplanning én de locatie van uw voertuigen. Zo verliest u geen overbodige tijd aan urenregistratie en kunt u die investeren in andere belangrijke kwesties.

Gebruik van een online tikklok

Om uw werknemers te laten inchecken kunt u gebruikmaken van onze online tikklok. Dat is een handige tool waarbij ze aan de hand van hun ID-badge makkelijk kunnen registeren bij het betreden van de werf. Die informatie wordt dan automatisch doorgestuurd naar het online Traxgo platform. Meer komt daar eigenlijk niet bij kijken.

De gewerkte uren worden in de online urenregistratie-app opgenomen. Wanneer de medewerker vergeet in- of uit te klokken kan de manager hier een melding van krijgen. Op die manier kunnen de prestaties kort op de bal opgevolgd worden en kan de foutmarge gevoelig worden verminderd.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Lees ook: