ERP pakketten

Entreprise resource planning helpt uw productiviteit maximaliseren

Bedrijfssoftware TraxOne

ERP pakketten

ERP pakketten: kosten verlagen en productiviteit verhogen

ERP betekent Enterprise Resource Planning. Deze software beheert alle belangrijke informatie van verschillende bedrijfsafdelingen. ERP pakketten maken ingewikkelde zaken zoals voorcalculatie, meetstaten, offertes en nacalculatie eenvoudiger. Het helpt ook bij het verbeteren van uw klantenservice. Het systeem zorgt ervoor dat kosten worden verlaagd en productiviteit wordt verhoogd.

Bedrijven beseffen dat er steeds meer concurrentie is. Daarom is het belangrijk dat u de productiviteit van uw bedrijf maximaliseert. Met een ERP pakket kan alle informatie op één software worden beheerd, waardoor uw bedrijf efficiënter, sneller en flexibeler kan werken.

Werkwijze

Een ERP pakket is opgebouwd in modules. Basismodules zijn geschikt voor elk bedrijf. Maar er zijn ook modules die speciaal gericht zijn op de specifieke behoeftes van een bedrijf. Zo kunt u de module kiezen die het best aansluit bij uw onderneming.

Binnen het pakket is alles onderverdeeld. De onderverdelingen kunnen bestaan uit financiën, administratie, klanteninformatie, … Een ERP pakket is een verzameling van al deze informatie. Doordat deze informatie samen in een pakket wordt opgeslagen, kan deze gemakkelijk opgezocht of gedeeld worden met uw collega’s.

Voordelen van ERP pakketten

  • Tijd- en kostenbesparend
  • Alle belangrijke informatie is opgeslagen en kan gedeeld worden met collega’s
  • Alle gegevens kunnen gemakkelijk opgezocht worden
  • Ingewikkelde zaken worden vereenvoudigd

Wenst u meer informatie over een ERP (entreprise resource planning) pakket? Laat uw gegevens na via het contactformulier op onze website.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Ontdek ook alles over: