ERP systeem

Een ruim aanbod aan kwalitatieve ERP systemen

Bedrijfssoftware TraxOne

ERP systeem

ERPERP systemen voor vereenvoudigde bedrijfsprocessen (Enterprise Resource Planning) zorgt voor vereenvoudigde en versnelde bedrijfsprocessen. Een ERP systeem kan toegepast worden voor zowel grote als kleine bedrijven. Wederkerende taken automatiseren is een meerwaarde voor elk bedrijf. Zo bespaart u tijd en geld.

Zo'n systeem combineren met uw online processen is noodzakelijk om uw bedrijf een efficiënte en professionele uitstraling te geven.

Een ERP systeem kan ook gemakkelijk gecombineerd worden met andere systemen zoals CRM. Door meerdere systemen met elkaar te verbinden, worden aanpassingen automatisch doorgevoerd in alle gekoppelde systemen. Dankzij zo'n systeem hoeft u alle informatie maar één keer in te voeren, voorkomt u fouten en blijft de informatie actueel voor alle bedrijfsafdelingen.

Maatwerk

Elk bedrijf heeft zijn eigen bedrijfsprocessen waardoor er een ruim aanbod is aan kwalitatieve ERP systemen, ook voor online platformen. Traxgo maakt een uniek systeem op maat van uw bedrijf. Een zorgvuldige voorbereiding en analyse zorgt voor een succesvolle uitrol.

Implementatie

Een geslaagde ERP-implementatie met een online platform is alleen mogelijk als u een duidelijk beeld hebt van uw verschillende bedrijfsprocessen. De verhouding tussen uw producten, klanten, prijzen en workflow geeft u een beter inzicht in de functies die noodzakelijk zijn voor uw toekomstige systeem.

De implementatie van een ERP systeem heeft een grote invloed op uw bedrijf. Door uw werknemers goed voor te bereiden en te begeleiden, vergroot u de kans op een succesvolle implementatie van het systeem.

Wenst u meer informatie over ons ERP systeem? Laat uw gegevens na via het contactformulier op onze website.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Ontdek ook alles over: