Uw nieuwe ERP software moet méér zijn dan traditionele ERP

Bedrijfssoftware TraxOne

Méér dan traditionele ERP systemen

Optimalisatie van bedrijfsprocessen met een ERP software systeemBetere communicatie

Uw nieuw ERP systeem bevat een overzicht van alle informatie zoals orders, stockinformatie, producten, productieprocessen, … Als elk detail aan de juiste informatie gekoppeld is, voorkomt u dat er kleinigheden per mail moeten gevraagd worden.

Koppelingen ERP systeem

Het is noodzakelijk dat uw ERP systeem eenvoudig kan worden gekoppeld met andere toepassingen. Tegenwoordig gaat de technische evolutie zo snel dat uw nieuwe software hier in de toekomst gemakkelijk moet kunnen op inspelen. Daarnaast zijn er speciaal ontwikkelde applicaties voor zaken die steeds belangrijker worden zoals e-commerce en document management. Het is van groot belang om u te concentreren op de ERP-kern en koppelingsmogelijkheden voor de randapplicaties met de ERP software.

Makkelijkere samenwerking

Uw ERP systeem moet voor een efficiënte samenwerking tussen uw collega’s zorgen, ongeacht of zij nu op kantoor of van thuis uit werken. Als men inzicht heeft in elkaars taken en alle informatie met elkaar wordt gedeeld, vermijdt u dat het werk blijft liggen als er een collega afwezig is. Daarnaast moeten ook andere documenten, excelsheets, planningen en taken in een algemeen en gecentraliseerd systeem beschikbaar zijn voor een optimale samenwerking.

Wenst u ook uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en bent u op zoek naar een goede ERP partner? Lees meer over de vele mogelijkheden van onze ERP systemen.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Ontdek ook alles over: