ERP in de cloud

Digitale transformatie van uw bedrijfsprocessen met ERP in de cloud

Bedrijfssoftware TraxOne

ERP in de cloud

ERP in de cloud | ERP software oplossingen | TraxgoMet ‘ERP in de ‘cloud’ worden alle oplossingen bedoeld die via internet beschikbaar zijn. De meeste softwareoplossingen hebben dus een versie voor in de ‘cloud’ of zijn daar speciaal voor ontwikkeld.

Wat is ERP in de cloud?

De ‘cloud’ is een IT infrastructuur die zich niet in uw eigen server in het bedrijf bevindt, maar in een online data center. Cloud oplossingen zijn dus veilige webdiensten die geen lokale back-ups, onderhoud, hardware of updates nodig hebben. Zo hebben al uw medewerkers altijd toegang tot de informatie die ze op dat moment nodig hebben.

Enkele voordelen op een rijtje

 • Lage investeringskosten
  De aanschaf van ERP software is doorgaans een grote kost. Maar bij ERP in de cloud is er geen extra hardware nodig. Er worden maandelijks abonnementskosten betaald waardoor de investeringskosten veel lager liggen.
 • Minder risico
  ERP in de cloud biedt u maximale flexibiliteit. U betaalt maandelijks abonnementskosten per gebruiker. Heeft u tijdelijk minder gebruikers? Dan kan u dit makkelijk aanpassen en vermijdt u uitgaven voor ongebruikte licenties.
 • Up-to-date
  Door het feit dat uw systeem in de ‘cloud’ werkt ben u altijd verzekerd van de laatste versie van het pakket. U kan er wel voor kiezen om een update even uit te stellen als dit voor u niet past.
 • Veiliger
  Uw data is veel beter beschermd in de ‘cloud’. Er wordt gebruik gemaakt van de laatste firewalls en anti-virus scanners. Daarnaast zijn de datacenters zelf ook zwaar beveiligd. Het is dus heel wat veiliger om uw data in de cloud te hebben dan op een server op locatie.

Bij de keuze van een ERP pakket gaat u best niet over een nacht ijs. Ongeacht of u ervoor kiest om in de cloud te werken zijn er naast de prijs nog heel wat andere factoren die een rol spelen in het beslissingsproces. Bovendien heeft de implementatie van dergelijke software een grote impact op de dagelijkse werking van uw bedrijf. Met de expertise en jarenlange ervaring die wij bij Traxgo aan boord hebben kunnen wij u en uw medewerkers begeleiden bij de digitale transformatie van uw bedrijfsprocessen.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Ontdek ook alles over: