Voordelen van ERP in de cloud

Enterprise resource planning, permanent via internet toegankelijk

Bedrijfssoftware TraxOne

ERP in de cloud

Voordelen van ERP in de cloud | ERP systeem | Traxgo

Vandaag de dag werken veel softwaretoepassingen ‘in de cloud’. Ook ons hedendaags ERP systeem werkt via zo’n IT infrastructuur. Dat betekent dat de informatie niet wordt opgeslagen op een fysieke server, maar in een online server. Daardoor heeft ERP in de cloud geen specifieke hardware nodig, noch updates of onderhoud. Dat maakt van ERP in de cloud een heel veilige webdienst.

Elk systeem bevat de meest actuele data waardoor iedereen met toegang steeds de nodige informatie tot zijn beschikking heeft. Zowel de projectmanager, consultants, administratieve werkkrachten, als de financiële afdeling bewaren zo een beter overzicht over de lopende projecten.

Voordelen van ERP in de cloud

ERP in de cloud biedt heel wat voordelen ten opzichte van de klassieke ERP software. Naast een lagere kostprijs - ze moet namelijk niet op een harde schijf geïnstalleerd worden - moet de software niet jaarlijks vernieuwd of geüpdatet worden. Het enige wat nodig is om toegang te hebben tot het ERP systeem in de cloud, is een internetverbinding.

Oplossing op maat

Traxgo zorgt voor ERP in de cloud op maat van uw bedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een efficiënt systeem ontwikkelen dat gebaseerd is op tal van best practices. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend demogesprek.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Ontdek ook alles over: