Ontdek onze ERP bedrijfssoftware

Bedrijfssoftware TraxOne

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Een ERP-pakket zorgt voor een centraal gegevensbeheer en optimaliseert de samenwerking van u en uw personeel. Een ERP-systeem biedt tal van voordelen: het verzamelen van alle gegevens, een doeltreffende manier van werken, een verbeterde communicatie, kostenbesparing (verlaagde productiekosten, verkorte productietijd, verbeterde klantenservice, ...).

In een ERP-softwarepakket zijn alle gegevens met elkaar verbonden. Alle informatie is voor elke werknemer van het bedrijf beschikbaar en kan op elk moment geraadpleegd worden. De Traxgo ERP oplossing is opgebouwd uit verschillende modules die elk een specifieke toepassing ondersteunen. Ontdek hieronder hun mogelijkheden.

-

ERP basismodules

-

Relatiebeheer (CRM) ERP software

1. Relatiebeheer (CRM)

De afkorting CRM staat voor Customer Relationship Management. Als u een groot klantenbestand heeft, is het zo goed als onmogelijk om alle gegevens zelf bij te houden. Een CRM-systeem helpt uw bedrijf met al uw klantenrelaties en interacties, zowel voor huidige als potentiële klanten. Zo kan u nog beter inspelen op hun noden en wensen.
Relatiebeheer (CRM)

-

Verkoopbeheer ERP software

2. Verkoopbeheer

Verkoop meer en beter. Verzorgde offertes, heldere overzichten, een goede verkoop: uw bedrijf kan niet zonder. Met de module verkoopbeheer in onze ERP-software stuurt u uw verkoopteam op een efficiënte manier aan. U weet op elk moment precies hoeveel u al verkocht heeft en wat u nu aan het verkopen bent. Het systeem laat toe om diverse leveringsmethodes toe te passen (bvb. dropshipping).
Verkoopbeheer software

-

Aankoopbeheer ERP software

3. Aankoopbeheer

Het gecentraliseerd beheer van uw aankooporders, al dan niet automatisch gekoppeld aan uw stockniveaus, was nog nooit zo overzichtelijk. Vraag snel en eenvoudig offertes aan bij uw toeleveranciers, al dan niet gebaseerd op hun aankoopprijslijsten i.f.v. staffelkortingen.
Aankoopbeheer software

-

Facturatie ERP software

4. Facturatie

Werken met Word en of Excel behoort nu definitief tot het verleden. Vanuit uw ERP-software genereert u zonder enig probleem al uw facturen, of het nu gaat om voorschotfacturen, facturen met vaste percentages en bedragen, gebaseerd op een bestelling, of effectief uitgeleverde producten en diensten. De diverse handige rapporten helpen u bij de registratie en opvolging van betalingen.
Facturatiesoftware

-

Project management ERP software

5. Project management

Til het beheer en de planning van uw projecten naar een nog hoger niveau. In een enkele oogopslag heeft u een compleet zicht op de verschillende lopende en/of afgeronde taken, hun actuele status, de haalbaarheid van deadlines, of er al dan niet voldoende resources beschikbaar zijn, ... Dit alles laat u toe om uw klant duidelijk en transparant te informeren.
Projectbeheer software

-

Website ERP software

6. Website

U heeft op vandaag nog geen website of uw huidige website voldoet niet meer aan de hedendaagse normen? Dankzij de website module kan u met een beperkte technische kennis uw website uitbouwen en uw online visibiliteit verhogen. U publiceert eenvoudig bijkomende pagina's, nieuwsberichten, ... Ook een volledige productcatalogus, een online shop met betalingsmogelijkheden (e-commerce) of een beveiligd klantenportaal behoren tot de vele mogelijkheden.
Webshop software

-

De zoektocht naar een geschikte partner bepaalt natuurlijk de keuze van uw ERP oplossing. Om de meest geschikte keuze te maken, gaat u dan ook best niet over één nacht ijs. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie, wij zullen u met plezier helpen.

Meer informatie? Contacteer ons

-

ERP uitbreidingsmodules

-

Magazijnbeheer ERP software

7. Magazijnbeheer

Of u nu over een of meerdere magazijnen met stocklocaties beschikt, dankzij deze module heeft u een perfect zicht op de verschillende voorraadniveaus van uw artikelen en de waarde ervan (aankoopprijs versus marktprijs). Wanneer bepaalde drempels worden bereikt kunnen vanuit de software automatische waarschuwingen worden verstuurd of aanvulregels worden toegepast om uw voorraad terug aan te vullen.
Magazijnbeheer software

-

Productie ERP software

8. Productie

Met de module productiebeheer kunt u uw bedrijfsprocessen verder optimaliseren. Deze module verzamelt onder andere de productieplanning, kwaliteitscontrole, product lifecycle management (PLM) en herstellings- en onderhoudsbeheer.
Meer info

-

Boekhouding ERP software

9. Boekhouding

Product of dienst geleverd? Factuur op de post of via e-mail verstuurd? Dankzij de analytische boekhouding heeft u altijd een correct en volledig zicht op uw inkomsten en uitgaven. Zo neemt u de juiste beslissingen voor uw bedrijf. Indien nodig kunnen wij er ook voor zorgen dat CODA-bestanden worden geïmporteerd uit Isabel of de software waarmee u online bankiert. Zo wint u nog meer tijd.
Meer info

-

Personeelsbeheer ERP software

10. Personeelsbeheer (HR)

Werknemers zorgen mee voor het succes van uw bedrijf. Daarom moet u uw HR-management zoveel mogelijk afstemmen op de noden en behoeften van uw bedrijf en zijn werknemers. Op elke afdeling moet er voldoende personeel tewerkgesteld zijn en moeten de werkkrachten over de juiste skills beschikken. Maar personeelsbeheer gaat uiteraard verder en bevat ook het motiveren van werknemers, hen coachen en opleiden en uw personeelsadministratie.
Beheer werknemers

-

Service ERP software

11. Service

Zorg ervoor dat uw klanten blijven terugkomen. Uw klantendienst is dan ook minstens even belangrijk als uw verkoop. Met de service module weet u perfect wat uw klanten over uw diensten en producten denken. Dit brengt u in de mogelijkheid om snel en doelgericht te handelen en de klantentevredenheid naar een hoger niveau te brengen.
Meer info

-

Helpdesk ERP software

12. Helpdesk

Ziet u door het bos de bomen niet meer? Heeft u er geen idee van welke klachten of vragen van uw klanten reeds door u of een van uw medewerkers werden behandeld? Met de helpdesk module zijn deze problemen definitief verleden tijd en dankzij het toekennen van verschillende statussen zal de efficiëntie qua opvolging exponentieel toenemen.
Meer info

-

Fleet management ERP software

13. Fleet management

Met deze module maakt u definitief een einde aan de vele kopzorgen die het beheer van uw wagenpark met zich meebrengt. Gedaan met het eindeloos weg en weer telefoneren met de mensen in het veld: in enkele klikken heeft u namelijk een volledig beeld van de actuele status van uw vloot en de acties die eventueel moeten worden genomen.
Fleet management software

 

Ontdek ook alles over: